środa, 26 października 2011

Szejk zielony z liściem kapusty i papryką

Same witaminki .

1 banan
1 zielona papryka
1 liść kapusty

Kapustę porwać na kawałki , paprykę pokroić , wlać 200 ml wody - zmiksować . Na koniec dodać banana i ponownie zmiksować .


Staram się jeść dużo surowego , ale ostatnimi czasy gościły na stole często słodkości smażoności i inne pocieszanki . Odczułam spadek energii , mimo , że wszystko było wegańskie, przygotowane w domu bez półproduktów i tzw. gotowców . Dlatego dziś postanowiłam przypomnieć sobie jak to jest na całkowitym RAW :) .




Dziękuję za :

- promienie słońca
- stukot obcasów
- surowe cuda kupione dziś na targu

- cudowne blogi i ich wspaniałych właścicieli
- ciekawe książki
- film  " O północy w Paryżu " :))

2 komentarze:

  1. "Interesujące" połączenie ;) W życiu nie wpadłabym na miks kapusty z bananem, ale spróbuję na pewno :)

    OdpowiedzUsuń
  2. Krówko :)))

    Hmm chyba większą ekstrawagancją jest tu papryka ;P , ona przebiła się na prowadzenie jeśli chodzi o smak.
    Pozdrawiam bardzo :))

    OdpowiedzUsuń